Follow My Blog

Prijavi se na moju mailing listu i dobijaj svaki novi koristan sadržaj direktno na svoj mail.

Istina o životu na moru

Često mi ljudi kažu da sam prava srećnica što živim na moru. I često čujem komentare poput: ,,Blago tebi, ti živiš na moru“. ,,Lako je tebi. Pa ti živiš na moru.“ ,,Lako je tebi da budeš srećna, kada živiš na moru.“ I da, zaista, more nosi sa sobom neprocjenjive ljepote. Proljeće i ljeto donose nevjerovatne&ellipsis;Read the full post »

“Programiraj cilj“-novogodišnja poklon radionica

Dragi moji, pozivam vas da se pridružite besplatnoj radionici “Programiraj cilj“, koja će se održati u ponedeljak, 27.12.2021. u 19.00h u zatvorenoj Instagram grupi. Prije nekoliko dana sam prorgramirala moj najveći cilj za 2022. godinu po Neurologičkim nivoima i u potpunosti sam zahvaljujući tom procesu razradila sve neophodne korake kako bih došla do tog cilja, i poželjela sam&ellipsis;Read the full post »

Roditeljstvo i pedagogija

Ograničavajuće misli i komentari svakako ograničavaju naše odnose sa bilo kim, i sprečavaju nas da se usudimo da krenemo na dalji put razvoja. Kako da razbijete određene mitove o odnosu sa djecom i proširite svoje vidike koji će se automatski prenijeti na vaš lični odnos sa djecom, saznajte u narednim redovima. 1. Ograničavajuća uvjerenja u&ellipsis;Read the full post »

Besplatan video trening “Djeca i 5 izazovnih komunikacija“

“Djeca i 5 izazovnih komunikacija“ je video trening namijenjen svima vama koji radite i komunicirate sa djecom i želite da radite na vašoj komunikaciji tako da postižete još bolje rezultate. Na njemu ćete upoznati 5 izazovnih ponašanja djece: kritikujuće dijete, prereaktivno dijete, dijete jake volje, blokirano dijete i svađalicu. Ovaj video trening vam nudi ključ&ellipsis;Read the full post »

Radionica Komunikacija sa djecom- Reframing odnosa

Radionica „Komunikacija sa djecom- Reframing“je jedinstvena po tome što je striktno fokusirana na odnos nas odraslih prema djeci. Za sve vas koji želite da i onim teškim situacijama komunicirate stabilno, samopouzdano a istovremeno sa puno ljubavi. Radionica „Komunikacija sa djecom“ traje 2 sata i na njoj učiš kako da ovladaš izazovnim situacijama, ostaneš stabilna i&ellipsis;Read the full post »

Izazovi u radu sa djecom_besplatan webinar 13.10.2021.

Dragi moji, dobro mi došli na webinar koji je namijenjen svima vam koji radite sa djecom, bilo kao predavač ili roditelj, i želite da se vaš odnos razvija na zadovoljstvo i vas i djeteta. Na webinaru prolazimo kroz analizu izazovnih situacija koja su se u mom jedaneastogodišnjem pedagoškom radu pokazale kao najčešće izazovne i ono najvažnije- veoma rješive 🙂&ellipsis;Read the full post »

Besplatan webinar 05.07.2021.

NLP u obrazovanju Dragi moji, na besplatnom webinaru  „NLP u obrazovanju“ naučićete kako nam Neuro-lingvističko programiranje pomaže u obrazovanju i radu sa djecom  Kako nam VAK sistem pomaže u prepoznavanju ponašanja?Kako da stavimo fokus i razdvojimo korisno od nekorisnog?Kako nam vrijednosti koriste za kreiranje uspješnih nastavnih procesa, kako da ih otkrijemo i prepoznamo? Ovo su&ellipsis;Read the full post »

Učitavanje…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Disciplina i kreativnost čine jedinstven recept za postizanje autentičnosti

Bosiljka Kulišić Čavić

Radionica „Muzikom do sebe“ 22.09.2020. u Herceg Novom

,,Muzika je način da se povežemo sa našim mislima i emocijama, da pokrenemo svoje tijelo i dopustimo sebi da živimo svoju kreativnost; Njena moć iscjeljuje, njeguje i pokreće.“
BOSILJKA kulišić ČAVIć