Dragi moji,

pobrojavate li nekad vaše prelomne trenutke? One momente posle kojih više niste bili isti i posle kojih ste u vašim očima primijetili neku drugu boju, neki drugi odsjaj dok ste se ujutru gledali u ogledalu?

Prije neki dan sam pobrojala moje prelomne trenutke, bilo ih je mnogo, čitava jedan paleta „od sjaja do očaja“. Bilo je i onih za koje sam mislila da ih neću „preživjeti“ a sada im se slatko smijem, a bilo je i onih gdje sam se ponosno potapšala po ramenu i rekla:,,Bravo mačko, svaka čast na hrabosti da se usudiš i napraviš što ti srce želi!“


Prelomni trenuci iz „Bravo mačko“ kategorije jesu moje zbirke kompozicija po mojoj mjeri, Ebookovi po mojoj mjeri, autorske radionice po mojoj mjeri, javni nastup i ponašanje po mojoj mjeri. Znate, super je kada reprodukujemo stvari koje su napravili drugi, ali je poseban osjećaj kada sami stvaramo;
ljudi nam više vjeruju a i mi više vjerujemo sebi i na kraju krajeva- kreirani smo da bismo kreirali i uživali u ovom životu!


Moj put do autorskih stvari po mojoj mjeri je trajao više od 10 godina, i pored svih edukacija, 2 magistarskih studija, napisanih stručnih radova, održanih koncerata… 10 godina mi je trebalo da dođem do odgovarajućih tehnika kreativnosti i ličnog razvoja i počnem da otključavam svoje duboke potencijale.


Ako i vi osjećate potrebu da pravite svoje stvari i izgradite samopouzdan javni nastup, sada imate priliku da to uradite u 2 dana treninga Vještine kreativnog predavača i 2 grupne koučing sesije na kojim ćete dobiti tehnike i sposobost da sve što poželite prezentujete puni samopouzdanja.


Možete već da 15. i 16.07.2021.  kreirate svoje autorsko djelo, i naučite kako da ga autentično prezentujete, a možete i da godinama (ili decenijama) tragate za neophodnim alatima i tek onda napravite svoju stvar, krojenu po vašoj mjeri. 
Vi odlučujete.


Promo cijena za prijave do ponedeljka, 05.07.2021, koja se više neće ponavljati je 80 evra.
Nakon toga cijena trenigna i koučinga će biti 120 evra.


 Uz trening odmah po prijavi i uplati dobijate i Ebook „5 Ključnih elemenata uspješne nastave“ i priručnik „Kako da unovčite svoja znanja“.

Za sva pitanja, detalje, prijave, mogućnost plaćanja pišite na:
bosiljka-kulisic@gmx.ch

Klikom na https://bosiljkakulisic.com/ , možete naći više detalja kao i utiske polaznika sa prethodnog treninga na kom su nastale:
– Psihološke radionice o identitetu i komunikaciji
– Vebinar o oticaju takmičenja na razvoj mladih
– Kompozicija za klavir
– Priručnik za kompozitore

Iskoristite ovaj jul, promotivnu cijenu do ponedeljka 05.07.2021., i napravite „Bravo mačko“ prelomni trenutak vašeg života!

S ljubavlju,
Bosiljka